Louis M. Martini unveils new tasting rooms

The design has preserved the original structure of the building, but has stripped back remnants of the later additions to make it lighter and airer. It includes an open plan atrium with high ceilings that integrates the winery’s entrance with its gardens, opening onto the new tasting rooms. This features a 30 foot high glass wall providing views into the new barrel cellar, behind the Crown Bar. Reclaimed material such as the winery’s original terracotta wall tiles are juxtaposed against more contemporary materials to give the room an airy feel, but it includes interactive ‘bottle’ stations, which provides information about the vineyard any particular bottle is from, technical data and tasting notes on a screen.

For more pictures of the restored winery, click next, below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe to our newsletters